2010. január 22., péntek

Sopronban újszerű állapotú, 63 nm-es tégla építésű lakás eladó



Sopronban újszerű állapotú 63 nm-es lakás eladó. Építési mód: tégla, hőszigetelő vakolattal ellátva. Tégla tartófalak. Tetőfedés (héjalás): cserép. Falburkolatok: a vizesblokk kivételével festett, a vizesblokkokban kerámiaburkolat. Nyílászárók: Jó hőszigetelő műanyag nyílászárókat építettek be. Mindegyik redőnnyel és szalagfüggönnyel ellátott. Padlóburkolatok: A három hálószobában parketta, a lakás többi helyiségében kerámialap. Az ingatlan az Aranyhegy lakóparkban található, újszerű állapotú társasházas övezetben. Az infrastrukturális ellátottság teljes körű. A közlekedés jó. A második emeleti lakás egy 10 lakásos társasházban helyezkedik el. A gépkocsi parkolás zárt udvarban biztosított. A fűtést és meleg vizet gáz-cirkó kazán szolgáltatja. A beépített konyhabútor tartozék. A lakáshoz tartozik egy kb. 5 nm-es tároló is.
ÖSSZEFOGLALVA:
Terület: 63 nm
Állapot: Újszerű
Szobák száma: 3 + amerikai konyhás nappali
Fürdők száma: 1
WC külön van-e: igen
Közös költség: 5.000,- Ft/hó (lakásbiztosítás, szemétszállítás, felújítási alap, lépcsőház-világítás, lépcsőházi vízhasználat autómosáshoz benne van.)Tekintse meg az ingatlanról készült videot:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ebben a menüpontban minden kedves olvasó véleményét várjuk. A véleményeket munkánk során hasznosítani fogjuk. A megjegyzéseket köszönjük.