2010. január 13., szerda

Kezdődik az építkezés!

 Lassan vége télnek. Mi is várjuk már a szívet melengető tavaszt. Az idei éveben egy új meglepetéssel várjuk vásárlóinkat: Hamarosan megkezdjük soron következő építkezésünket. Az elmúlt évek folyamán 14 családi házat építettünk. A megépített ingatlanokról referencia-fotóalbumot itt a blogban a korábbi bejegyzéseinkben tekinthet meg, illetve az alábbi hivatkozásokra kattintva közvetlenül az adott albumhoz ugorhat: 1-2. kétlakásos társasház, 3-4. kétlakásos társasház5-6. kétlakásos társasház, 7-8. kétlakásos társasház, 9-10. kétlakásos társasház, 11-12. kétlakásos társasház, 13-14. kétlakásos társasház.
Minden megkezdett új építkezésnél igyekeztünk a korábbi munkálatok tapasztalatait felhasználni az épülő-készülő ház praktikussá tétele céljából. A 2010-ben felépülő társasházunkat ennek a tapasztalat-gyüjtő folyamatnak és a vásárlói visszajelzésekből leszűrt igényeknek megfelelően alakítottuk ki.
Amit korábbi vevőink praktikusnak tartottak, azokat a jellemzőket megtartottuk:
  1. Az alaprajz praktikussága.
  2. Tágas terek.
  3. Kandallókémény kialakítása.
  4. Közvetlen bejárat biztosítása a garázsból a lakótérbe.
  5. Világos helyiségek.
  6. Jó tájolás.....
Változás a korábbi építkezéseinkhez képest:
  1. A két lakóépületet eltávolítottuk egymástól. Ezáltal két szabadonálló családi ház kerül megépítésre. A két lakásnak egymással érintkező falai nincsenek.
  2. A két lakóépület közé mindegyik ház részére saját garázst helyeztünk el, ezzel biztosítva a gépjárművek zárt területen történő elhelyezését.
  3. Az emeleti szinen az épület homlokzatának magasságát a megengedhető maximumig felemeltük. Ezzel lehetővé vált a tetőtéri (Velux) ablakok kiküszöbölése, illetve az emeleti szinten levő szobák praktikusabb bútorozása.
  4. Az emeleti szinten 3 tágas hálószobát helyeztünk el.
Az idei évben megépítendő kétlakásos családi ház Sopron egyik legszebb városrészében, az örökpanorámás kertvárosi részen, a Szépvölgyi utcában fog elhelyezkedni. A környék csodálatos adottságait élvezheti az a két család, aki ezekben, az egyenként bruttó 120 nm-es családi házakba fog beköltözni. A természetközeli érzést a tágas, összesen 1036 nm-es telek növeli.
A tervdokumentációt erre a szövegrészre kattintva tekintheti meg.
Az ingatlanról bővebb információt, illetve egyéb fotókat ide kattintva talál.
 A kétlakásos társasházban található lakóingatlanok értékesítését megkezdtük. Várjuk az Ön jelentkezését is. (Burcsa Győző 06 209 358 734)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ebben a menüpontban minden kedves olvasó véleményét várjuk. A véleményeket munkánk során hasznosítani fogjuk. A megjegyzéseket köszönjük.