2010. január 14., csütörtök

Új lakásba költöznék... Mit tegyek?



A minap egyik ügyfelünk lelkendezve közölte: "Megtaláltam álmaim lakását az önök honlapján!..." Végtelen örömén őszintén osztoztunk, majd megkérdeztük, hogy melyik ingatlanunkról lenne szó. "Az A-244-esről" vágta rá büszkén. -Nagyszerű-.... Közöltük, majd megkérdeztük, hogy azért a nagy lelkesedés közepette nem lenne-e baj, ha meg is mutatnánk neki "élőben" az ingatlant. Természetesen szerette volna. A helyszíni szemle során pedig boldogan fejtette ki, hogy a honlapunkon, az interneten ugyanilyennek látta ezt a lakást, és mennyire örül a részletes leírásnak is, amit készítettünk róla, mert így nem csalódott akkor sem, amikor a helyszíni szemle zajlott. Ő pont ilyennek képzelte ezt a lakást. "És még garázs is van hozzá! Szuper!.....Megveszem......Illetve...... Nagyon tetszik, de az én lakásomat még előtte el kell adnom."-tette hozzá.
Ekkor megbeszéltük vele, hogy a mai ingatlanpiaci helyzetben sokkal könnyebb lakást venni, mint eladni. Tehát, ha ingatlant szeretne vásárolni, akkor először tegyen szabaddá legalább annyi anyagi forrást, amennyivel le tudja az általa kiszemelt ingatlant foglalni. A foglaló összege általában a vételár 10% szokott lenni. Aki ennyi összeggel lefoglal egy ingatlant, az már biztos, hogy komolyan gondolja a vásárlást is.... "Természetesen a jelenlegi lakásának értékesítési kampányát szívesen megszervezzük" - Tettük hozzá, aminek Ő nagyon örült. Rögtön meg is beszéltünk egy időpontot az ingatlan felvételére.....
Fenti történet tanulsága az ingatlant vásárolni szándékozók szemszögéből a következő: Amennyiben úgy kívánnak lakást, családi házat stb, venni, hogy a vásárláshoz szükségük van a jelenlegi lakásuk árára is, úgy időben kezdjék el jelenlegi ingatlanjuk értékesítési kampányának megszervezését. Ebben segít szívesen irodánk is. A kampányt komplex, igen hatákony módszerekkel szervezve segítjük Önt ingatlanja értékesítésében. Hívjon minket, segítünk (06-209-358-734)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ebben a menüpontban minden kedves olvasó véleményét várjuk. A véleményeket munkánk során hasznosítani fogjuk. A megjegyzéseket köszönjük.