2010. január 5., kedd

Hogyan szervezzük meg az ingatlanok bérbeadását?

Egyik kedves ügyfelünk konkrét érdeklődésére a Burcsa Ingatlaniroda tevékenységét a lakóingatlanok bérbeadása tárgyában a következők szerint válaszoltuk meg:
Kedves ........!
Alábbi érdeklődését köszönettel a következők szerint válaszoljuk meg:
Irodánkhoz folyamatosan futnak be ingatlan értékesítési megbízások mellett albérletkereső igények is. Most is van egy olyan ügyfelünk, akinek minimum 2 szobás lakóingatlant keresünk (konkrétan Ő elsősorban családi házat szeretne bérelni, de a jó állapotú, jó fekvésű lakás is szóba jöhet). Az Ön leírása alapján az Ön ingatlana megfelelő lenne.
A feltételekkel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk:
Irodánk korrekt kapcsolatra törekszik minden ügyfelével. Éppen ezért minden megbízónkkal szerződést kötünk. A szerződéskötéssel egy időben a szóban forgó ingatlant megszemlézzük, arról fotókat készítünk. Az ingatlan értékesítési kampányát (írott sajtó, internetes megjelenés kb. 30 helyen, egyéb direktmarketinges módszerek…) ezután megszervezzük, lebonyolítjuk. Az ügyet a megbízástól a vevő (bérlő) felkutatásán át az ártárgyalásokon keresztül a szerződéskötésig mi végezzük. Ön nyugodtan szervezheti minden napos megszokott ügyeit.
Munkadíjunk utólag fizetendő, és csak abban az esetben illet meg minket, ha a vevőt (bérlőt) mi közvetítettük ki a megbízó felé.
Munkadíjunk adás-vétel esetén a megbízási összeg 2,5%-a, bérbeadás esetén 1 havi bérleti díjnak megfelelő összeg. A bérlőkkel mi minden esetben 2 havi kauciót fizettetünk ki, amelyből a bérlő 1 havi kauciót elveszít, ha a bérleti szerződést 1 éven belül felmondja. Így tehát a megbízót (Önt) abban az esetben sem éri anyagi veszteség, ha a bérlő egy évnél korábban elköltözik.
A megbízási díj egyszer fizetendő, tehát, ha a bérlő több évig bérli az ingatlant, Önt akkor sem terheli egyéb fizetési kötelezettség irányunkban.
Reméljük, hogy ajánlatunk elnyerte tetszését.
Várjuk szíves jelentkezését, illetve, ha telefonos elérhetőséget szíveskedik számunkra biztosítani, úgy mi keressünk Önt meg.
Üdvözlettel: ..........
Jelenlegi kiadó ingatlanjainkat erre a szövegrészre kattintással tekintheti meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ebben a menüpontban minden kedves olvasó véleményét várjuk. A véleményeket munkánk során hasznosítani fogjuk. A megjegyzéseket köszönjük.