2011. április 29., péntek

Hogyan válasszunk beltéri ajtót újonnan épülő lakásunkba (házunkba)?


Az ajtók hagyományos értelemben a különböző helységeket választják el egymástól, emellett otthonunk jellegzetes berendezési tárgyai, esztétikai hatásúk nagyon is meghatározó. A beltéri ajtók választéka hatalmas és legkülönfélébb igényeknek is meg tud felelni. Az új, korszerű technológiának köszönhetően már nem kell félnünk attól, hogy pl. az idő múlásával elvetemednek. A tömörfa beltéri ajtók adottságainak köszönhetően, anyaguk kiválóan alakítható, szinte kompromisszumok nélküli formai szabadságot adnak Önnek otthona kialakításában. A táblás tömörfa ajtóknál a fedőréteg minden esetben toldásokat nem tartalmazó, egységes felületű természetes faanyag.

Napjainkban hódít, a minimál design, ez alól a nyílászárók sem kivételek. Az egyik jellemző vonás most az ajtóknál, hogy a szögletes formákat ötvözik az erős világos és sötét szín kombinálásával. Az ajtókat a tagolással is díszíthetjük, itt a vízszintes tagoltságú ajtók a legkeresettebbek.

Image Image Image Image Image

Az ajtóról általában:

Az ajtó védelmez, a jól illeszkedő ajtó spórol a mostanában elég magas gázszámlánkon.
Persze, mint sok terméknél úgy az ajtónál sem mindegy, hogy milyen minőségű az adott termék! Legyen az akár beltéri ajtó, avagy bejárati. A két ajtó közötti talán legfontosabb különbség, hogy a bejárati ajtó esztétikájánál, a hőszigetelése sem elhanyagolható. Az alapanyag minősége, a megfelelő záródás, a szigetelése, mind fontos szempont.
Tapasztalataink szerint a korszerű technológiával előállított, természetes faalapanyagú nyílászárók ismét hódít a szintetikus anyagokkal szemben. A jó minőségű anyagból készített ajtó már bizonyította időtállóságát. Az alapanyagoknak szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelniük.
Egy lakás illetve ház estében, az ajtó az első benyomások egyike közé tartozik.


Használatuk szerint:

ajtó22 Bejárati ajtó A legtöbb ember nem is gondolná, hogy a látogató szempontjából mennyire meghatározó lehet a bejárati ajtó! A bejárati ajtó kinézete utal a házigazdákra, a tulajdonosok ízléseire. A hozzánk látogató barátok, vendégek először a bejárati ajtóval szembesülnek. Az általunk forgalmazott választékból, reméljük, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb ajtót.

beltéri ajtó Beltéri ajtó A beltéri ajtó dísze lehet a lakásnak, a szobáinknak. Napjainkban már a rengeteg színes fal mellett már az sem meglepő, ha a beltéri ajtók eltérnek egymástól. A fiatalabb generációnak teljesen más típusú ajtó tetszik, mint a szüleinek. Azért kisebb azoknak a száma, akik minden helyiségre más típusú ajtót választanak. A lakásban minden helyiséghez ( nappali, fürdő, hálószoba) egy-egy beltéri ajtó keresztül jutunk be. Akár tömör vagy üveges, fehér, barna vagy bármilyen más színű. A jó ajtó választás azt jelenti , hogy harmonizáljon a lakás többi részével.

Forrás: http://www.belteri-ajto.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ebben a menüpontban minden kedves olvasó véleményét várjuk. A véleményeket munkánk során hasznosítani fogjuk. A megjegyzéseket köszönjük.