2017. március 24., péntek

Mennyire nehéz ma egy családi házat felépíteni?

Az ügyintézési határidők kiszámítása-kivárása, technológiai kötési-szárítási idők betartása. Ezen kívül a megfelelő szakember gárda megtalálasa, ami bármennyire egyszerűnek tűnik, nem az! Az országnak ezen a részén a legtöbb szakmunkás nyugatra veszi az irányt, mert ott ugyanazért a munkáért sokkal többet fizetnek. Tulajdonképpen nem is haragudhatunk rájuk, ők is pénzből élnek. Szerencsénkre, na meg az építőiparban eltöltött 15 évnek köszönhetően a mi építkezéseinken minden szakterületen már jóideje ugyanazokat a minőségi munkát végző, a jól bevált szakembereket tudjuk foglalkoztatni. Ennek ellenére nem egyszerű a határidők tartása, mert az építkezéseken sokáig függünk az időjárási viszonyoktól. Ma már ugyan a rossz idő nem tud nagyban hátráltatni, hiszen, ahogyan azt a képen látjuk, a "B" épületnél is a Dyrvit-rendszert telepítik éppen, a belső munkálatok pedig a befejezési szakaszban vannak. Szerintem tartani tudjuk a műszaki átadásra vállalt május 31-i határidőt.

1 megjegyzés:

  1. Csak egyéni kölcsönt és egy Pedro Jerome úr és az ő hitelszervezetének jogosult kölcsönét kértem 3% -os kamatlábbal. A jövő hónapban megkezdem a kölcsön -visszafizetést Pedro Jerome a pedroloanss@gmail.com címen az egyéni vagy jogosult hitelekhez, amelyek egyszerű kölcsön -visszafizetéssel rendelkeznek, mint az enyém.

    VálaszTörlés

Ebben a menüpontban minden kedves olvasó véleményét várjuk. A véleményeket munkánk során hasznosítani fogjuk. A megjegyzéseket köszönjük.